Få håndlavede gummistøvler fra dansk designerikon

Den mørke tid ligger foran os, og dermed også tiden med meget vådt vejr, sne, slud, sjap og regn er hverdagskost i vintermånederne. Det er ikke vejr til sneakers længere, i hvert fald ikke hvis man gerne vil nå tørskoet frem. Vinterstøvler kan klare noget af det, men ellers er der ikke meget andet at gøre end at få fat i et stykke fodtøj, som virkelig kan klare det våde. Der er stadig kvinder, som har forbehold overfor gummistøvler, men der er nye toner på vej, også for dem.

Ilse Jacobsen er en dansk designer, med hovedsæde i Hornbæk, hvorfra hun, blandt meget andet godt, skaber moderigtige og stilfulde gummistøvler til kvinder, der holder af fashion og har styr på deres look. Med de håndlavede gummistøvler fra Ilse Jacobsen kan du komme tørskoet frem, uden at gå ned på stil. Her er tale om virkelig lækkert design, der passer til et hvert outfit. Om du er til den rå stil, men sort som den dominerende farve, eller en mere feminin stil, så er der tænkt på dig.

Vælg den rigtige længde

Ilse Jacobsen fremstiller gummistøvler i tre længde. Korte, ¾ og lange. Du kan altså få korte gummistøvler, der tager sig ud som et par støvletter. De er nemme og praktiske, og de holder helt sikkert dine fødder tørre. ¾ er en god mellemlængde, og de lange er helt klassiske. Selvom der er gummistøvler i mange lækre designs, så er det faktisk den klassiske lange med snørebånd, der hitter hos publikum.

Det forstår man godt, for denne model har både stil og charme og et let nostalgisk præg over sig. Man er godt gående i disse støvler, når regnen siler ned, både i byen og på landet. Det er coolness med høj stil, at gå med gummistøvler fra Ilse Jacobsen.

Køb dem online

Ilse Jacobsen har en webshop, hvor du kan købe det cooleste outfit, der snildt klarer vind og vejr. Inspirationen kommer fra designerens lange ture langs med havet og i skovene, men de egner sig også perfekt til det urbane look i storbyen.