Få størst glæde af skiferien med godt skiundertøj

Den årlige skiferie er et højdepunkt på vinteren for mange danskere. Der er ikke noget bedre end at boltre sig i sneen med familie og venner og suse ned ad pisterne for fuld fart. Og alt det hvide lys fra sneen giver en lysterapi, du ikke kan få bedre andre steder. Lys hjælper på energien og humøret, så det er bare om at suge lyset til dig, når man kommer fra det grå danske vintermørke. Men man skal klæde sig godt på, så man ikke fryser, især de inderste klæder skal være varme.

Lad altid det inderste lag være skiundertøj, når du klæder dig på til leg og sjov på pisterne. Med det rigtige skiundertøj sikrer du, at du ikke kommer til at blive våd af sved og dermed bliver nedkølet fuldstændigt i pauserne. Godt skiundertøj er nemlig svedtransporterende, ligesom de ydre lag. Dette giver en god ventilation, samtidigt med at det holder på varmen. Så længe man bevæger sig og kaster sig rundt i svingene, så er det ingen sag at holde varmen, men vi må alle hvile ind imellem, og her bliver kulden let et problem, hvis man ikke har klædt sig rigtigt på.

Uld eller kunststof?

Der er fordele og ulemper ved begge typer undertøj. Det syntetiske skiundertøj tørrer hurtigt og transporterer let sved fra kroppen ud igennem de ydre lag. Og så vejer det ingenting, så det er let at bære. Her er uld lidt mere tungt og er længere tid om at tørre, men uld er fantastisk til at holde på varmen, også selvom det bliver lidt fugtigt.

Køb dit skiundertøj online

Hos SPORT 24 har webshoppen altid åbent. Her kan du finde et bredt udvalg af alle typer skiundertøj, både syntetisk og med uld. Her er ingen kø og der kommer ingen ekspedienter og skynder på dig. Du kan bruge al den tid du har lyst til, så du kan vælge det helt rigtige tøj til det inderste lag. Dette undertøj kan også med fordel bruges herhjemme, på skovture om vinteren, eller bare til at gå rundt i inden døre.