Massimo Osti ? historien om en revolutionerende designer

Hvis du er vild med herremode og lækker kvalitets tøj så læs med her. Kender du CP company? Hvis ikke, så går du glip af noget. CP company er et italiensk design, af den ligeledes italienske designer Massimo Osti, der efterhånden har skabt sig noget af et navn indenfor modebranchen. Hans design bærer præg af kvalitet, elegance, stil og urban med primær inspiration fra uniformer rundt om i verdenen.

For dig som er vild med dæmpede toner, urban stil, elegante linjer og kvalitetsbeviste mærker så er CP company uden tvivl noget for dig. De er særligt kendt for deres unikke og banebrydende design, som uden tvivl er værd at investere i. CP company gik oprindeligt under brandnavnet Chester Perry men blev senere hen forkortet til CP company.

Bag CP company er en innovativ og revolutionerende designer, født og opvokset i Bologna, Italien, der har udvist enormt forretningstalent. Navnet er Massimo Osti, og han har gjort sig så bemærket internationalt, at han på internationalt plan er kendt som ?the Godfather of urban sportswear? ? som kommer af det unikke design der fra starten af vakte interesse i blandt italienske intellektuelle og artister. Massimo Osti, der arbejdede som grafisk designer i reklameverdenen, blev først kendt for en kollektion af t-shirts, han lavede i slutningen af 1970?erne, der særligt skilte sig ud grundet sit printede design, der lignede noget man normalt kun tegnede på papir.

Inspireret af uniformer

Et år efter at Massimo udgav sin t-shirt kollektion, som blev en stor succes, udgav han en hel kollektion til mænd. Massimo bliver partner i det firma som siger ja til at producerer tøjet, og her opstår det såkaldte Chester Perry, der senere bliver til CP company. Den nye kollektion, og CP companys senere stil bæger bræg af Massimos inspiration af uniformen.

Uniformen der udstråler en vis form for elegance, i kombination med det praktiske, samtidig med en form for ære og status, studerer Massimo nøje og lader sig inspirere i sine egne designs. Designsne forener det stilrene, elegante, fra uniformerne med urban stilen og anvendelighed, på en hel unik måde. Derudover gør de brug af unikke teknikker til tekstilfarvning der er banebrydende for markedet.